"A munka pedig arra jó, hogy távol tartson tőlünk három nagy bajt: az unalmat, a bűnt és a szükséget."

 - Voltaire -

 

Látogató számláló

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa604
mod_vvisit_counterTegnap574
mod_vvisit_counterEzen a héten1178
mod_vvisit_counterMúlt héten5729
mod_vvisit_counterEbben a hónapban10703
mod_vvisit_counterMúlt hónapban24653
mod_vvisit_counterÖsszesen1502839

We have: 10 vendégek, 1 tagok online
Az IP címed: 34.229.24.100
 , 
Ma: júl. 15, 2019

Bejelentkezés

Aktív tagok

PénzKör.hu Pénzkereset - távmunka Távmunka - clickworker

Távmunka - clickworker

Többféle munka közül lehet válsztani: címek, adatok rögzítése, fordítás, szövegírás.

Kifizetés: PayPal-ra vagy bankszámlára.

A clickworker.com egy Glossary Link Crowdsourcing-portál. Számos munkatársunk (nálunk regisztrált internetfelhasználók) van, akik megbízásos alapon végzik munkájukat. Közreműködésükkel tekintélyes mennyiségű megrendelést tudunk lebonyolítani. Az ügyfeleinktől érkező megbízásokat a clickworker.com részfeladatokra bontja fel, ezeket munkatársainak továbbítja, akik ezek elvégzésével pénzt keresnek az interneten keresztül.

Lehetséges munkák

Címek adatok rögzítése: olyanok jelentkezését várjuk, akik szeretnek az interneten böngészni: adatokat, pl. címeket, településeket, keresni, a már meglévő adatokat aktualizálják, ill más egyszerűbb feladatok elvégzését vállalják. Számítógép és internetes csatlakozás szükséges. A munkára fordított időt, a munkavégzés helyét és idejét Ön határozza meg. A munkavégzéshez szükséges: precizitás és megbízható számítógépes ismeretek.


Fordítás: egyszerű angol ill. német nyelvű szövegek magyarra fordítására keresünk fordítókat. Jó nyelvérzékű kezdő fordítók jelentkezését is várjuk. Olyan jó nyelvérzékű munkatársak jelentkezését várjuk, akik német ill. angol nyelvű szöveg alapján képesek szabadon magyar nyelvű fogalmazást írni - pl. egy városról vagy szállodáról. Számítógép és internetcsatlakozás szükséges.


Szövegírás: szövegírókat keresünk, akik adott témára, megadott szövegminta alapján, szabadon, fogalmazásokat szeretnének írni a számunkra. Az írások szólhatnak városokról, szállodákról, vagy softwarekről, de sok más téma is adódhat az aktuális megrendeléstől függően. A munkavégzéshez szükséges: tökéletes nyelvtudás írásban. A jelentkező ezenkívül érezzen kedvet a fogalmazáshoz és/vagy a javításhoz. Az angol nyelvtudás előnyt jelent, de nem feltétel, mivel azokat a feladatokat, amelyeket el szeretne végezni, Ön választhatja ki.

 

Regisztráció: clickworker - katt ide

Kezelő felület

A felül lévő menüből választható ki a kívánt funkció.

Jobs

A választható ill. elvégzett munkák.

Assessments

Vizsgálatok, értékelések. Fontos!

Itt feladatokat kell megoldani és később ezek alapján ajánlják fel a munkákat.

Profile

Itt állíthatod be a profilodat és a személyes adataidat. A profil is fontos, mert ez is befolyásolja, hogy milyen munkákat kapsz.

Account

Itt a kifizetéssel kapcsolatos adatokat állíthatod be.