Kérdőíves pénzkereset

Kérdőíves pénzkereset

A neten közvéleménykutatásban történő résztvétellel (kérdőívek, felmésérések kitöltése) lehet a legegyszerűbben, leggyorsabban pénzt keresni.

Hogyan kezdj hozzá?

Sok cég folytat közvélemény kutatást az interneten, amiért más cégek fizetnek nekik. A közvélemény kutató cég keres olyan személyeket, akik megfelelnek a kutatás követelményeinek és kitöltik a kérdőíveket. A kitöltő személyeknek ezért ajándékot adnak, vagy pénzt fizetnek. Ezeket a lehetőségeket kihasználva egyszerűen lehet otthonról pénzt keresni.

Ha így akarsz kiegészítő jövedelemre szert tenni, akkor keress ilyen weboldalakat és regisztrálj. A Market Agent egy megbízható piackutató pénz, aki gyorsan fizet a pontok után.

REGISZTRÁCIÓ

A közvélemény kutató cég ezután küld neked felméréseket, ha van olyan kutatása aminek megfelelsz. Te kitöltöd a kérdőívet és visszaküldöd

A kitöltött kérdőívekért pontokat írnak jóvá neked. Amint elérsz egy bizonyos pontszámot, kérheted az érte járó ajándékot vagy beválthatod pénzre.

Ha többet szeretnél tudni, lépj be a PénzKör belső információs oldalaira, ahol részletesen olvashatsz a kérdőíves pénzkeresetről, összegyűjtöttük neked a legjobb közvéleménykutató weboldalakat és egyéb haladó netes pénzkereseti lehetőségeket is megismerhetsz.

TOVÁBB A BELSŐ OLDALAKHOZ